Magyar foci sport

Az első félidőn kívül semmire sem emlékszik a Fradi kórházba vitt csatára

Nagy ijedtséget okozott csapattársainak és a szurkolóknak Franck Boli, a Ferencváros elefántcsontparti csatára, aki a ZTE elleni bajnoki második félidejének elején olyan erővel ütközött a levegőben az ellenfél játékosával, hogy ájultan zuhant fejjel a földre.

A támadót azonnal szakszerű orvosi ellátásban részesítették, majd hordágyon a mentőautóhoz, azzal az egyik budapesti kórházba szállították. Este egy, neurológus megvizsgálta, a CT-je negatív lett, ám mivel eszméletvesztése volt, 48 órára benntartották megfigyelésre.

A Fradi.hu hétfőn arról számolt be, hogy a csapatkapitány Dibusz Dénes, illetve Tokmac Nguen meglátogatták csapattársukat, aki rajtuk keresztül azt üzente:

Köszönöm az aggódást, jól vagyok!

A hivatalos honlapnak a csapatorvos dr. Reha Gábortól elárulta, Boli jól érzi magát, viszont az első félidőn kívül semmire sem emlékszik a ZTE elleni meccsből.

Várhatóan kedden délelőtt hazaengedik.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!