Magyar foci sport

Meghalt a fehérvári futballcsapat legendás kapusa

84 éves korában meghalt Tímár Mihály, a fehérvári futballklub egykori kiváló kapusa.

A sportember 1938. március 13-án született Székesfehérváron. 21 éves korában a feloszlott Petőfiből került át és onnantól több mint tíz éven keresztül védte a Vidi kapuját.

182 bajnoki fűződik a nevéhez, amiből 29-et az NB I-ben játszott. Kétszeres másodosztályú bajnok, aki még az 1970-71-es idényt is vállalta, bár pályára már nem lépett.

A klub hivatalos honlapja szerint a klub történetében nála csak ketten őrizték több, kapott gól nélküli tétmeccsen a kaput.

Hívtak fiatal koromban Budapestre, magasabb osztályú csapathoz, szerencsére nem mentem, hiszen szülővárosomban is elértem életem nagy vágyát, az NB I-et. Egy egész szezonban őriztem az első osztályban a Videoton kapuját

– nyilatkozta 1979. március 23-án a Fejér megyei Hírlapnak.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!