JAN WOITAS / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Magyar foci sport

Szoboszlait beválogatták a 21 évesek álomcsapatába

Nagy megtiszteltetés érte Szoboszlai Dominikot, az RB Leipzig labdarúgócsapatának magyar válogatott középpályását, akit a Marca beválogatott a 21 évesek álomcsapatába.

A névsor láttán elégedettek lehetnek a lipcsei és a magyar szurkolók is, hiszen Szoboszlai három Arsenal-, két Milan-, illetve egy-egy Besiktas-, Chelsea-, Bayern München-, Everton- és Real Madrid labdarúgóval került össze.

A 21 évesek álomcsapata

Destanoglu (Besiktas) – Dest (Milan), Fofana (Chelsea), Saliba (Arsenal), Davies (Bayern München) – Saka (Arsenal), De Ketelaere (Milan), Szoboszlai (RB Leipzig) – Gordon (Everton), Rodrygo (Real Madrid), Martinelli (Arsenal).

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!