Magyar foci sport

Összeesett a pályán egy tinédzser focista, nem tudták megmenteni az életét

A budapesti Issimo SE pénteken számolt be róla, hogy elhunyt az U19-es csapatának futballistája, Pásztor Patrik.

A klub közleménye szerint egy szerdai, Palota SE elleni bajnoki mérkőzésen esett össze a pályán a fiatal focista nem sokkal becserélése után. A játékvezető és a csapat edzője rögtön segítségére sietett és újraélesztette a labdarúgót, akit ezután mentők a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikájába szállították. Az Issimo SE-t pénteken értesítették, hogy a fiatalember a kórházban meghalt.

Pásztor Patrik nyáron igazolt az Issimo SE csapatába, a mérkőzés előtt semmilyen jel nem utalt arra, hogy nincs jól. „Ugyanolyan lelkesedéssel állt be csereként a szünetben, ahogyan azt a korábbi meccseken, edzéseken látták tőle edzői és csapattársai” – zárja közleményét a klub.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!