Magyar foci

Fradi-drukkerek rekedtek Monacóban

NICOLAS TUCAT / AFP
NICOLAS TUCAT / AFP

Több tucat vendégdrukker rekedt Monacóban a Ferencváros csütörtöki, idegenbeli Európa Liga-mérkőzése után, írja a csakfoci.hu. Sztrájkolnak a reptéri dolgozók, emiatt több járatot is töröltek.

„Két társaságban voltak szurkolók a mérkőzésen: volt a B-közép, illetve voltak egyéb helyeken ülő Fradi-szurkolók. A mérkőzés után tulajdonképpen pánikhangulat alakult ki a B-középben, mert nem tudták az emberek, hogy fognak hazajutni. Ezután a Facebookon összefogtak a kint lévő szurkolók, és megpróbáltak segíteni egymásnak, hogy mielőbb hazajussanak” – nyilatkozta a lapnak egy drukker, aki olyan esetről is hallott, hogy voltak, akik vonattal Bolognáig utaztak, ott megnézik a csapat következő bajnokiját, majd Rómába utaznak és onnan repülnek majd haza. Hozzátette, hogy sokan csak a jegy összegével számoltak, a monacói árak pedig meghaladják az itthoniakat.

Kapcsolódó
Így érte el a Fradi az elmúlt évek egyik legnagyobb magyar bravúrját
A Ferencváros bravúros teljesítménnyel vezeti az Európa Liga H jelű csoportját, a magyar bajnok ugyanis a török Trabzonspor után – meglepetésre – a Monacót is legyőzte, ráadásul idegenben. Sztanyiszlav Csercseszov csapata így hat ponttal, egyelőre hibátlan teljesítménnyel áll a csoportja élén. Elemzés.

A Ferencváros meglepetésre 1-0-ra nyert Monacóban, így jelenleg kettőből két győzelemmel vezeti a H csoportot az Európa Ligában.

Olvasói sztorik