Magyar foci

A Diósgyőr átgázolt az MTK-n az NB II legjobban várt rangadóján

M4
M4
Először maradt rúgott gól nélkül a bajnoki szezonban Bognár György csapata, amely továbbra is az első helyen van.

Nagyon belelendült a Diósgyőr labdarúgócsapata, amely az edzőváltás, Szergej Kuznyecov kinevezése óta háromból három mérkőzést nyert meg. Hétfőn ráadásul a feljutásért hajtó, eddig a szezonban egy kivétellel minden ellenfelén átgázoló MTK-t vertek a csapat hazai pályán.

3-0-ra.

Kapcsolódó

Voltak ugyan helyzetek mindkét oldalon az első félidőben, ám a 44. perc és egy szerencsétlen szituáció hozta meg a találkozó első gólját: Gera lőtt középre a szélről, a kapus beleért, a labda azonban Bibenről a saját kapujába pattant. A fordulás után is nagy szerencséje volt a DVTK-nak, ugyanis Bényei ziccerben pocsék lövést engedett el, de a labda így megtalálta Könyvest, aki viszont már nem hibázott. Könyves a 68. percben is eredményes volt, amivel lényegében le is zárta a meccset.

Bognár György csapata így hat győzelem és egy vereség után a nyolcadik fordulóban az első vereségét is elszenvedte és először maradt rúgott gól nélkül a bajnoki szezonban. Még így is az élen van a csapat, amelynek 30-12 a gólkülönbsége. A Diósgyőr a sikerével feljött a negyedik helyre, négy pont a hátránya az MTK mögött.

NB II, 8. forduló

DVTK – MTK 3-0 (1-0)

Olvasói sztorik