Magyar foci

Nem megélhetési bűnözőket igazolt a pécsi futballcsapat

Őrült mérkőzésen szenvedett 4-3-as vereséget a Diósgyőr labdarúgócsapata a Pécs vendégeként az NB II 5. fordulójának hétfői mérkőzésén. A miskolciak nagyon közel álltak a pontszerzéshez, ami főleg annak tekintetében lett volna nagy bravúr, hogy kettős emberhátrányban fejezték be a mérkőzést.

„Szerintem sokkal jobbak voltunk tíz emberrel is, de saját magunkat vertük meg, minimum egy döntetlent megérdemeltünk volna. Végig mi domináltunk, tíz emberrel is több helyzetet alakítottunk ki, 3-3-nál pedig kimaradt egy hatalmas helyzet. Ha egy olyan játékos hibázik ziccert, akinek húzóembernek kellene lennie, akkor nehéz mit mondani. A másik oldalon pedig olyan gólokat kaptunk, ami nem fér bele, és egy ilyen kiállítás sem fér bele nálam” – nyilatkozta a klub honlapján Dragan Vukmir.

Kapcsolódó
Szalai Attila összehozott egy tizenegyest, de így is nyert a Fenerbahce
A magyar védő csapata vezeti a török bajnokságot.

Az edző az M4 Sport kamerája előtt azért kicsit bírózott is.

A pécsiek emberelőnyben az időt húzták, a bíró támogatta őket, ez nem tudom hova tenni. Inkább futballozzunk, nem akarok többet mondani.

A pécsi edző, Weitner Ádám úgy fogalmazott, a meccs eleje igazi roncsderbi volt sok góllal, majd két kiállítással.

„A csapatom próbált futballozni, alakítottunk ki helyzeteket, megvolt az a csapategység, amivel egy ilyen jó ellenfelet le lehet győzni. Nagyon boldog vagyok.”

Az M4 Sportnak aztán elárulta, az a titok, hogy sohasem szabad feladni, küzdeni kell.

„Jó közösséget alkotnak a fiúk, jó személyiségeket igazoltunk, akik egy volt edzőm kifejezésével élve nem megélhetési bűnözők, akarnak továbblépni, többet akarnak a futballtól. Nagyon nem járunk még az út közepén sem, de vannak stílusjegyek, amelyeket fel lehet fedezni a csapatunkban.”

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik