Magyar foci

Király Gábor: Büszke lehet minden fehérvári erre a győzelemre

Király Gábor, a magyar válogatott rekordere szerint nehéz csata vár a Fehérvárra csütörtökön, a Köln elleni Konferencia Liga-mérkőzésen. A magyar labdarúgócsapat egy hete 2-1-re győzött Németországban, ezt a sikert már soha senki nem veheti el tőle.

„Óriási fegyvertény az, hogy idegenben nyerni tudott 2-1-re a Vidi úgy, hogy 45 ezer ember szurkolt a csapat ellen. Játékosként én is ünnepelhettem sikert a kölni stadionban ellenfélként, tudom, hogy milyen nagyszerű érzés ez.

Büszke lehet minden fehérvári erre a győzelemre, ezt már soha senki nem veheti el a Viditől

– mondta Király a fehérvári klub honlapján.

A 108-szoros válogatott rekorder szerint a Fehérvár esélyeit az növelte az első meccs előtt, hogy sokkal nagyobb nemzetközi tapasztalattal rendelkezik az elmúlt 10 évet figyelembe véve, mint a Köln és a németek nem igazán ismerték a csapatot.

„Hittem abban, hogy a Vidi képes lehet meglepetést okozni, ez be is igazolódott, de nem szabad elfelejteni, hogy lesz egy visszavágó is. A Köln mindenképp tovább akar jutni, minden erőt meg fognak ennek érdekében mozgatni a játékosai.

Egy nagyon jó, kemény összecsapásra számítok. A német csapat fog támadólag fellépni, de nem fog fejvesztve támadni. Megjósolhatatlan, hogy melyik csapat jut tovább.

Olvasói sztorik