Magyar foci

Négyet kapott a Fraditól, másnap védőt igazolt a Vidi

molfehervarfc.hu
molfehervarfc.hu

Rangadóként tekintett rá mindenki, végül a címvédő rendkívül sima 4-0-s győzelmével ért véget az NB I 3. fordulójában rendezett Ferencváros-Fehérvár találkozó. Aminek a másnapján a Vidi bejelentette:

29 éves belső védőt vett kölcsön a dán élvonalbeli Odensétől Kasper Larsen személyében.

„Rus Adrián távozását követően mindenképp szerettünk volna középső védőt igazolni, olyan játékost, aki játékban van és megfelelő magassággal rendelkezik. Ezeket figyelembe véve döntöttünk Kasper Larsen leigazolása mellett, abban bízva, hogy gyorsan be fog illeszkedni a csapatba, hiszen formában van, így növeli a vezetőedző variációs lehetőségeit a védelemben” – mondta a sportigazgató, Sallói István.

Kapcsolódó
Bejelentette tizenegyedik nyári igazolását a Debreceni VSC
Fiatal támadót szerződtetett a Loki.

A 192 centiméter magas Larsen játszott a dán, a kazah, a holland és a svéd élvonalban is, mellette pedig az U16-ostól az U21-esig minden dán korosztályos nemzeti csapatban, valamint az olimpiai válogatottban is szerepelt.

„Megnéztem a Fehérvár legutóbbi meccseit is, boldog voltam, hogy a Konferencia Ligában sikerült a továbbjutás a playoff körbe.

Ritkán adatik meg az embernek, hogy olyan neves csapat ellen léphessen pályára, mint a Köln, így természetesen ezt a párharcot is nagyon várom már.

Szeretném bizonyítani a képességeimet és minél többet játszani a szezonban, és persze minél előkelőbb helyezést elérni a bajnokságban” – mondta a játékos, akinek van öt meccse az Európa Liga főtábláján.

Érdekesség, de a Vidi a Transfermarkt szerint ezen a nyáron egyedül Nikola Serafimovért fizetett (400 ezer eurót a ZTE-nek, ha jók a portál értesülései), Larsen mellett Peter Pokorny is kölcsönben érkezett, míg Claudiu Bumbának lejárt a szerződése a Kisvárdán, így ő szabadon igazolhatóként írt alá.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik