Magyar foci

Felcsútig utazott egy kiadós pofonért az Újpest

M4
M4

A Puskás Akadémia hazai környezetben 2-0-ra legyőzte az Újpestet a labdarúgó OTP Bank Liga 2. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Az előző szezonban bronzérmes felcsúti gárda első góljait és pontjait szerezte az új idényben úgy, hogy a 64. perctől emberhátrányban volt.

Kapcsolódó
Rejtély, mire gondolt az NB I-es focista, aki véresre rúgta ellenfelét
Villant is egyből a piros lap, teljesen jogosan. A Kisvárda könnyedén verte a Mezőkövesdet.

Az első félidőben a hazaiak futballoztak veszélyesebben, elsősorban Zahedinek voltak lehetőségei, de a csatár nem tudott élni lehetőségeivel. A felcsútiak így is hamarosan előnybe kerültek, egy szép akció végén Corbu talált be, majd az Újpest-tábor előtt kezdett ünnepelni,

a felhergelt fővárosi szurkolók pedig dobálással – köztük egy kulcscsomó pályára hajításával – válaszoltak.

Egy nagy védés a meccsről:

Nem sokkal a fordulást követően egy pontrúgást követően úgy tűnt, egyenlít az Újpest, de egy hosszas VAR-vizsgálatot követően Diaby gólját les miatt érvénytelenítette a játékvezető. Néhány perc múlva Corbu második góljával növelte előnyét a felcsúti gárda, amely csakhamar emberhátrányba került: Skribek egy ártalmatlan szituációban begyűjtötte második sárga lapját, és Hornyák Zsolt vezetőedző érthetően akadt ki futballistájára.

A Puskás Akadémia az utolsó fél órában tíz emberrel őrizte előnyét, gyors ellentámadásokra rendezkedett be, és könnyedén tartotta otthon a három pontot.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik