Magyar foci

Tartozik klubja a magyar válogatott focistának, szerződést bontott

Foto Olimpik / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Foto Olimpik / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A Nemzeti Sport azt írja, hogy egyoldalúan szerződést bontott török klubjával, a Kasimpasával a 2021-es Európa-bajnokságot is megjárt Varga Kevin.

Az ok, hogy a csapat tartozik a játékosnak.

„Varga Kevin Svájcból visszatért a nyáron Törökországba, de mivel a Kasimpasa tartozik neki, szerződést bontott a klubbal. Erről már tájékoztattuk a török szövetséget, amelytől meg is kaptuk a szerződésbontással kapcsolatos visszaigazolást” – idézi az nso.hu Filipovics Vladant, a játékos menedzserét.

Kapcsolódó
„Álnaiv azt várni, hogy Fradi-nevelések többsége alkossa a keretet”
A Fradi-Slovan után indulatos viták alapját képezte, hogy az egyetlen magyarral, Dibusz Dénessel a kapuban felálló Fradi légiósai nem tudták átérezni a mérkőzés valós súlyát. Vajon tényleg ez történt? Podcast.

A 26 éves, 13-szoros magyar válogatott Varga Kevin 2020 szeptemberében igazolt Törökországba Debrecenből, a Transfermarkt szerint 850 ezer eurót fizettek érte a törökök. A legutóbbi szezonban a tavaszt kölcsönben a svájci élvonalbeli Young Boysnál töltötte. A Kasimpasában 55 meccsen hat gólja és négy gólpassza volt.

Az MTI-nek azt mondta, hasonló jellegű csapatban és mindenképpen külföldön szeretné folytatni a pályafutását, menedzserével várják az ajánlatokat, ugrásra készen áll.

Jól jön, hogy szabadon igazolható vagyok, bízom benne, hogy minél hamarabb rendeződik a helyzetem.

A szerződése jövő nyárig szólt.

Olvasói sztorik