Magyar foci

Fiola Attila: Szerencsével nyerhettünk is volna

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
A magyar labdarúgó-válogatott 1-1-es döntetlent játszott szombaton a német csapattal a Nemzetek Ligája A divíziójának harmadik fordulójában, a Puskás Arénában, ezzel megőrizte csoportjában a második helyet.

A magyarok találatát a Puskás Akadémia játékosa, Nagy Zsolt szerezte, aki elérzékenyülve nyilatkozott a meccset követően.

Kapcsolódó
Az Eb után a Nemzetek Ligájában is ikszeltünk a németekkel
Jól játszott a magyar válogatott, de be kellett érnie egy ponttal.

„A gólszerzésemkor minden lepörgött előttem, az, ahogy idekerültem 2019-ben. Voltak mélypontok is, de nagyon nagy öröm számomra, hogy itt lehetek. Köszönöm az orvosi stábnak, hogy helyre tudott hozni erre a mérkőzésre, és köszönöm mindenkinek, aki bízott bennem” – nyilatkozta az M4 Sport kamerája előtt könnyeivel küszködve.

A meccs egyik legjobbja, Fiola Attila azt mondta, az első két meccsen csak csereként játszhatott kisebb sérülés miatt, de próbált minél jobban futballozni.

„Le a kalappal a csapat és a szurkolók előtt, mindenki kitette a pályára a szívét. Szerencsével nyerhettünk is volna, de nem lehetünk elégedetlenek az egy ponttal.

A csapategység és a védekezés rendben van, a támadójátékunk is egyre hatékonyabb – megpróbáljuk a következő három meccsen is megnehezíteni ellenfeleink dolgát.

Farkas Norbert / 24.hu Marco Rossi elégedett az eredménnyel

Marco Rossi szövetségi kapitány nagyon örült annak, hogy ennyire lelkes és hajtós csapata van.

„A srácok tényleg nagyon jól játszottak, ez sok energiájukba is került. A labdabirtoklásban nem voltunk annyira jók, de annyira igen, mint az olaszok ez ellen a német csapat ellen. Ezen javítani, kell, mert ha nincs nálunk a labda, akkor sokat szenvedünk. Az eredménnyel elégedett lehetek” – mondta Rossi, aki megköszönte a közönség szurkolását is.

Manuel Neuer, a németek világbajnok kapusa úgy fogalmazott, szerinte egyik csapat sem érdemelte meg a győzelmet.

Farkas Norbert / 24.hu Manuel Neuer szerint hiányzott a meglepetésfaktor

Nekünk kevés lehetőségünk akadt, nem voltunk elég kreatívak, nem tudtuk meglepni az ellenfelet. De a telt ház miatt nagyszerű volt a hangulat.

Olvasói sztorik