nk-osijek.hr/
Magyar foci sport

Új csatárt igazolt a Debrecen, de a szurkolók nem elégedettek

A Debreceni VSC labdarúgócsapata bejelentette hivatalos honlapján, hogy szerződést kötött Ante Erceggel.

Ante Erceg a Lokiban folytatja. ⚽️🔴⚪️
#dvsc #dvsc2022 #anteerceg #hajraloki

Közzétette: DVSC (Debreceni Vasutas Sport Club) – 2022. május 25., szerda

A 32 éves horvát csatár az elmúlt két évet Eszéken töltötte és bár csak egy évre kötött megállapodást a magyar klubbal – kétéves hosszabbítási opcióval – a drukkerek nagyon elégedetlenek. Ennek egyrészt Erceg kora az oka, másrészt pedig az, hogy az elmúlt két idényben 33 mérkőzésen 5 gólig jutott. Egész pályafutása során csak a Hajduk Splitben hozott kimagasló számokat (56 meccsen lőtt 26 gólt és kiosztott 14 gólpasszt).

Kapcsolódó
Távozik a Debrecen házi gólkirálya
2021 márciusa óta volt a klubnál.

A szurkolók másfelől azért is elégedetlenek, mert miközben Ugrai Roland mellett két védő, Marko Nikolics és Pávkovics Bence távozását is bejelentette a klub, a középhátvéd pozíciójába is erősítést várnak.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!