Magyar foci

„Két legyet ütöttünk egy csapásra” – a Fradi edzője figyelmeztetett, a szezonnak még nincs vége

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

„Szerencsés helyzetben voltunk, hiszen két legyet ütöttünk egy csapásra: a derbi megnyerésével sikerült megvédenünk a bajnoki címünket” – nyilatkozta az Újpest felett aratott 2-1-es győzelmet követően Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője.

Kapcsolódó
Dibusz: Az Újpest ellen, hazai pályán, ritkán adatik meg ilyen egy csapat életében
A lila-fehérek majdnem megtréfálták a riválist, de Croizet gólját kezezés miatt nem adták meg.

Az orosz szakember szerint a vasárnapi rangadón az akarat döntött, csapata nagyon meg akarta nyerni a mérkőzést, és ez sikerült is.

„Ami az Újpest egyenlítő gólját illeti, először nem reagáltam semmit, hiszen láttam, hogy a játékvezető vissza fogja nézni a történteket. Bíztunk benne, hogy érvényteleníti majd a találatot, szerencsére ez is történt, hiszen a gól előtt kezezés volt a vendégek részéről, így maradt a 2-1 és nyertünk” – idézte a Fradi.hu Csercseszovot.

Mohos Márton / 24.hu Csercseszov szerint nem szabad kiengedniük

„Az egész szezon során mögöttünk álltak a szurkolók, és ma végre a lefújást követően lehetőségem nyílt arra, hogy megköszönjem nekik mindezt. Felszabadult voltam, ez bizonyára látszott is rajtam.

Nagyon jó volt úgy futballozni, hogy tele volt az aréna, minden meccsen így szeretnénk focizni ebben a gyönyörű stadionban.

Ami a folytatást illeti, szerinte nem szabad kiengedniük, hiszen hátravan még a kupadöntő, amit szintén nagyon komolyan vesznek.

„Duplázni szeretnénk! Ehhez formában kell maradnunk, és a saját játékunkra koncentrálva, azt folyamatosan fejlesztve haladnunk kell tovább a megkezdett úton.”

Olvasói sztorik