Magyar foci sport

Bognár 90. percben szerzett gólja tartotta dobogón a csapatát

Ugyan csupán a 83. percben lépett pályára csereként Bognár István, de utolsó percben szerzett góljával pontot mentett csapatának, a ciprusi Arisnak.

A kölcsönben szereplő magyar középpályás az Anorthosis elleni bajnoki utolsó percében egyenlített, a 16-os bal oldali sarkáról elvégzett szabadrúgás a kapus segítségével került be a kapu jobb oldalába (1-1).

Ez egyrészt azért volt bravúr, mert a hazai csapat akkor már 80 perce emberhátrányban küzdött, másrészt ez a találat kellett ahhoz, hogy az Anorthosis ne előzhessen, és az Aris megőrizze harmadik helyét.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!