Magyar foci

Ellopott Vasas-drapériák tűntek fel a Fradi-szurkolóknál

A Vasas Futball Club ismeretlen tettes ellen feljelentést tett, miután az Illovszky-stadionban illetéktelen behatolók feltörték azt a raktárhelyiséget, ahol a szurkolói csoportjaik drapériáit tárolták, írta közleményében az angyalföldi klub.

Kapcsolódó
Ádám Martin: Lehet utánam csinálni
A Paks csatára 22 forduló alatt 21 gólt szerzett, mellé kiosztott négy gólpasszt is, azaz meccsenként átlag 1,14 gólban van benne. A válogatott meghívón nem lepődne meg, és azt mondja, a statisztikái miatt keleti és nyugati klubok is érdeklődnek iránta, de nem kapkod. A pénz nem igazán mozgatja, a kilókról pedig nem beszél, mert mindig is masszív srác volt. Interjú Ádám Martinnal, Forráskút leghíresebb emberével.

„Az Armata Rossoblu több drapériája az M4 Sport csatornájának közvetítésén jól látható módon kihelyezésre került a Ferencváros-Gyirmót NB l-es bajnoki találkozón.

A Vasas Futball Clubot megdöbbentette a betörés ténye és a drapériák kihelyezésével kapcsolatos elfogadhatatlan magatartás. Klubunk megtette a szükséges jogi lépéseket, egyben elhatárolódik a történtektől és mélységesen elítéli az abban részt vevők cselekedetét.

Szurkolóink számára a jogi lépések mellett minden segítséget megadunk annak érdekében, hogy a kialakult helyzet minél hamarabb rendeződhessen, illetve klubunk mindent el fog követni azért, hogy ilyen események az Illovszky-stadionban a jövőben ne fordulhassanak elő” – olvasható.

Olvasói sztorik