Magyar foci

Csercseszov: Nehéz szavakat találni egy ilyen eredmény után

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI

Hat bajnokit vívott meg eddig az új edző, az orosz Sztanyiszlav Csercseszov irányításával az FTC, és a csapat mérlege ezeken: 2 győzelem, 2 döntetlen, 2 vereség.

Szombaton a kiesés ellen menekülő, de az idei meccseken jó formát mutató Gyirmót volt az ellenfél, amely egy pontot elcsent a Groupama Arénából.

Kapcsolódó
Megvan a Fradi új csatárának első gólja, de így sem nyert a Gyirmót ellen
Az MTK után a Gyirmóttal is döntetlent játszott a címvédő.

„Nehéz szavakat találni egy ilyen eredmény után. A csapat mindent megtett annak érdekében, hogy győzzünk, de ez ezúttal nem sikerült. Sajnos kicsit déja vu érzésem van, hasonló játékot láthattunk, mint az MTK ellen, ugyanazzal a kimenetellel, csak ezúttal tudtunk gólt lőni” – nyilatkozta Csercseszov a meccs után.

A Fradi az elmúlt hetekben több új játékost is szerződtetett, közülük az egyik, a nigériai Fortune Bassey a Gyirmót ellen szerezte meg első NB I-es gólját. Az orosz edző azt mondta, tisztában van azzal, mire képesek az újak, de időre és türelemre van szükség velük kapcsolatban.

A mostani döntetlen ellenére az FTC kétpontos előnnyel vezeti a tabellát a Honvéd ellen 0-0-t játszó Puskás Akadémia előtt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik