Magyar foci

Nem ment könnyen, de Dunaszerdahelyre került a Fradi középpályása

Czeglédi Zsolt/MTI
Czeglédi Zsolt/MTI

Sikerült megegyeznie a két klubnak, így Szánthó Regő a szlovák élvonalban szereplő Dunaszerdahelynél folytatja pályafutását, kölcsönben, jelentette be hivatalos oldalán a fradi.hu. Szánthó klubváltása egy ideje már téma volt, azonban akkor még nagyon nem egyezett a két csapat elképzelése, azért húzódott eddig az ügy.

Kapcsolódó
Válogatott játékost hozhat haza a Fehérvár
Bese Barnabás 2016 óta külföldön játszik, idén januárban azonban szerződést bontott belga klubjánál, így ingyen érkezhet majd Székesfehérvárra.

Ahogy a fradi.hu megjegyzi, a 21 éves labdarúgó 2020 januárjában érkezett az ETO FC Győrből, majd fél évvel később kölcsönben a Zalaegerszeghez került, ahol 29 meccsen 11 gól és hét gólpassz volt a mérlege. A mostani szezonban összesen 11 mérkőzésen jutott szóhoz a Fradiban, amelyeken egy gólpasszt jegyzett. Az FTC-vel 2020-ban bajnoki címet nyert, valamint tagja volt a 2021-ben az UEFA Európa Liga csoportkörébe jutott együttesünknek.

ADAC részéről korábban már elhangzott, hogy régóta figyelték Szánthót, akit tehetségesnek tartanak, de tudják, nincs a legjobb állapotban, mert keveset játszott.

Olvasói sztorik