Twitter.com/HungarianFooty
Magyar foci sport

Novothny első gólja nagyon fontos volt új csapatának

Megszerezte első gólját a ciprusi Anorthoszisz csapatában Novothny Soma.

A januárban a Bundesligában szereplő Bochumtól érkező, 27 éves magyar csatár harmadik tétmeccsét, ezen belül második bajnokiját játszotta a ciprusi klubban, és az AEK Larnaca ellen egy jobboldali beadás után csúsztatott a kapuba.

Novothny góljával pontot mentett az Anorthoszisznak, amely az ötödik helyen áll, és kilenc pontra van leszakadva az éllovas Apollon Limasszoltól, igaz, egy meccsel kevesebbet játszott.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!