Magyar foci

A Fradi új edzője: A tehetség nálam munka nélkül semmit sem ér

fradi.hu
fradi.hu

A magyar bajnok, listavezető Ferencváros hétfőn jelentette be, hogy Sztanyiszlav Csercseszov veszi át az első csapat irányítását. A korábbi orosz szövetségi kapitány kemény edző hírében áll, erről már az első ferencvárosi nyilatkozata is árulkodik.

Szigorú és célratörő edző vagyok. A tehetség nálam munka nélkül semmit sem ér. Az utóbbit sokkal többre tartom

– idézi a fradi.hu az 58 éves Csercseszovot, aki bajnoki címet szeretne nyerni, olyan játékkal, ami még több nézőt vonz a stadionba. Dicsérte is a Fradi-drukkereket, megjegyezve, hogy emlékszik arra, amikor a Szpartak otthonában leszurkolták a moszkvaiakat.

A hírek szerint elődjével, az egy hete menesztett Peter Stögerrel épp az volt a probléma, hogy elveszítette a ferencvárosi öltözőt, ezért is keresett a Fradi egy Csercseszovhoz hasonló edzőt.

Kapcsolódó

„Olyan edzőt kerestünk, aki kemény kézzel bánik a csapattal, de megkérdőjelezhetetlen a szakmai háttere, személye garancia a további fejlődésre. Tudjuk hol kezdtük tizenegy éve, tudjuk hova jutottunk el, s milyen lehetőségek rejlenek ebben a keretben. Ő az a karakter, azzal a szakmai tudással, akivel ezt ki tudjuk hozni. Érdekelte őt a kihívás. Gyorsan megegyeztünk. Szeretnénk meghatározó helyet elfoglalni a közép-európai labdarúgásban a segítségével” – mondta Orosz Pál.

A sportigazgató Hajnal Tamás pedig elmondta, az edzővel már egyeztettek a keretről is, az orosz szeretne mielőbb megsismerni mindenkit és sokat lát bele a csapatba.

Olvasói sztorik