Mehmet Emin Menguarslan / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Magyar foci sport

Marco Rossi: Úgy tűnik, Szalai Attila a Chelsea-be igazol

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya egy torinói eseményen vett részt, mivel az olasz sportújságírók őt választották Piemont régió legjobb edzőjének idén. Itt válaszolt több kérdésre, az egyik úgy hangzott, van-e olyan magyar játékos, aki illene a Serie A-ba:

Nehéz lenne csak egy nevet mondanom, de most nagyon jónak látom Szalai Attilát, a Fenerbahce játékosát, aki szerintem a Chelsea-be igazol majd.

Nagy klubok figyelik Spanyolországból, de úgy tűnik, hogy már megvan az egyezség a Chelsea-vel” – mondta Marco Rossi a calciomercato.com-ra felkerült videó szerint.

Kapcsolódó
Szalai Attilától támadóbb játékot kért edzője, adott is két gólpasszt
A válogatott védő három mérkőzés után került vissza a Fenerbahce kezdőcsapatába

A 23 éves Szalai Attila lehetséges Chelsea-be szerződése már egy ideje téma a sportsajtóban, olyan hír is volt, hogy a londoni klub török rekordot jelentő összeget fizetne érte. A válogatott labdarúgó az elmúlt időszakban kevesebbet játszott a Fenerben, de a hétvégén újra kezdett, kiosztott két gólpasszt.

Szalai 2021 januárjában, 2 millió euró körüli összegért érkezett Törökországba. Azóta 43 meccsen lépett pályára a Fenerbahcéban, három gólja és két gólpassza van eddig.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!