Farkas Norbert / 24.hu
Magyar foci sport

Két szektorra külön szabályokat vezet be a Fradi

A magyar bajnok Ferencváros a hivatalos honlapján közölte, hogy a stadiont üzemeltető Sportfive Hungary Kft.-vel közösen új szabályokat vezet be a Groupama Aréna D1 és D2, azaz családi szektoraiban, melyek a vasárnapi, Fehérvár elleni bajnoki rangadótól kezdve érvényesek.

Kapcsolódó
Most a Honvédra és a Debrecenre csapott le az MLSZ
A kispesti drukkerek a többi közt huhogtak.

Mostantól a családi szektorban tilos lesz

  • a trágár, obszcén kifejezések használata, ilyen megnyilvánulások megtörténte,
  • az ocsmány káromkodás,
  • a közösségellenes magatartás,
  • a fenyegető, agresszív, kötekedő, és egyéb megbotránkoztató megnyilvánulás,
  • a kiskorúak erkölcsi, érzelmi fejlődésére károsan ható egyéb magatartás, megnyilvánulás.

A közlemény megjegyzi, hogy a Sporttörvény lehetőséget biztosít a rendezőknek, hogy fel tudjanak lépni azok ellen, akik a megjelölt szektorokban érvényes pályarendszabályt megszegik.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!