Facebook.com/dvscfoci
Magyar foci sport

Meghalt a Debrecen korábbi csatára

Szívelégtelenség következtében 49 éves korában meghalt a bolgár Ivo Georgiev, aki korábban futballozott a Debrecen csapatában.

Georgiev 18 évesen igazolt a Lokihoz, amelynél az 1992-1993-as NB II-es szezonban házi gólkirályként főszerepet játszott a feljutásban. 68 meccsen összesen 36 gólt szerzett debreceni színekben, írja a klub Facebook-oldala.

Georgiev 1996 májusában első és egyben válogatott meccsén gólt szerzett Macedónia ellen, majd bekerült a bolgárok Eb-keretébe is, de az angliai tornán nem lépett pályára.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!