Kisbenedek Attila / AFP
Magyar foci sport

Négy NB I-est nevezett Rossi a San Marino elleni kezdőbe

Megvan a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapata a San Marino elleni vb-selejtezőre.

Az idei utolsó hazai meccsen Dibusz Dénes áll a kapuban, a védelmet előtte Botka Endre, Lang Ádám és a Chelsea-vel hírbe Szalai Attila alkotja.

Kapcsolódó
Egy helyi lap szerint a Chelsea török rekordért venné meg Szalai Attilát
A CNN Türk már azt is tudni véli, milyen fizetést kapna a magyar válogatott védő.

A középpályán Vécsei Bálint és Nagy Ádám feladata elsősorban a védekezés lesz, Loic Nego és Gazdag Dániel pedig a támadásokat segítheti. A középcsatár a csapatkapitány Szalai Ádám lesz, őt pedig Schön Szabolcs és a Bundesligában A hónap újoncának választott Szoboszlai Dominik támogathatja majd.

Dibusz, Botka, Vécsei és Nego személyében négy futballista képviseli az NB I-et a kezdőben.

A magyar csapatnak nyolc meccs után 11 pontja van, San Marino eddig csak veszített, és gólt is csak egyet szerzett. A 20.45-kor kezdődő találkozót az M4 Sport élőben közvetíti, a Rangadón online tudósításban számolunk be az összes fontos fejleményről.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!