Magyar foci

Az UEFA olyan góllal nosztalgiázik, amikor Koman Vladimir a kapust is elfektette

A 36-szoros válogatott Koman Vladimirra nem lehet azt mondani, hogy ne látott volna világot. Játszott Olaszországban, Monacóban, Oroszországban, Törökországban, Iránban, az Egyesült Arab Emírségekben, most pedig egy indiai csapatban focizik. 

A 2009-es U20-as világbajnokságon a bronzérmes magyar csapat tagjaként berobbanó játékos a Sampdoria kötelékében hét évet töltött el (közte két kölcsönjátékkal), alapemberré igazán a 2010-11-es szezonban vált, amikor ráadásul még az Európa Liga főtábláján is szerepelt a csapattal. Mind a hat csoportmeccsen pályára lépett, a PSV ellen gólpassza volt, a Metallist Harkiv ellen pedig gólt is szerzett, ami pontosan 11 évvel ezelőtt volt, így az Európa Liga hivatalos Twitter-oldala fel is idézte a találatot, amelynél Koman a kapus mellett is elhúzta a labdát a lövése előtt.

Igazi magyaros csoport volt az: Dzsudzsák Balázs akkor még az Eindhoven játékosa volt (negyeddöntőig jutottak, a magyar játékosnak négy-négy gólja és gólpassza volt a sorozatban), valamint ott szerepelt a Debrecen is. A Loki három pontot szerzett akkor, épp a Komannal felálló Sampot verte meg az utolsó fordulóban, de addigra már eldőlt, hogy mindkét csapat kiesik. 

Kapcsolódó
Fáradt erőművésznek tűnt, holtponton a Fradi
A szokatlan időpontban játszott glasgow-i EL-meccs szomorúsággal töltötte el a Ferencváros-szurkolók szívét. Nem is a Celtic hazai pályán elért 2-0-s győzelme az, amely kívánja ezt a jelzőt, hanem a játék összképe. De vajon mi lehet az oka? Elemzés.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik