Magyar foci

Szilánkosra tört az arccsontja, akár a látását is elveszthette volna a ZTE védője

Súlyos sérülés miatt nem léphetett még pályára a 2021-22-es szezonban Majnovics Martin, a Zalaegerszeg védője, aki abban bízik, hogy novemberben már a csapat segítségére lehet és bemutatkozhat az élvonalban.

„Két nappal azután, hogy aláírtam a ZTE-hez, máris megtörtént a baj. Egy pénteki edzés végén az egymás közti játék során felugrottam fejelni, majd a levegőben fejjel beleütköztem csapattársam, Nikola Serafimov vállába. Otthon sokáig semmi sem látszódott az arcomon. Jól éreztem magam, kikapcsolódásként tévézgettem. Fél óra múlva belenéztem a tükörbe. Inkább ne tettem volna, sokkoló tükörkép fogadott: a teljes arcom iszonyatosan bedagadt, a szemem alatt lilulni kezdett a bőr. Nem tehettem mást, egyedül bementem a kórházba, ahol némi várakozás után megröntgeneztek.

Amíg vártam a vizsgálat eredményét a szájmaszkomon keresztül éreztem, folyik az orrom. Lehúztam a maszkot, elkezdett ömleni az orromból a vér

– nyilatkozta a Csakfoci.hu-nak.

Az osztrák SKN St. Pöltentől nyáron érkezett játékos a szilánkosra tört bal oldali arccsontját a szombathelyi kórházban megműtötték.

„Nagyon megijedtem, hiszen a bal oldali arccsontom annyira szilánkosra tört, hogy egy kiálló darab befúródott a szemem alá és majdnem kiszúrta a szemem. Akár a látásomat is elveszíthettem volna, ám szerencsére nem így történt. A járomcsontot fémmel rögzítették, míg a bőrömet több öltéssel varrták össze.”

Szeptemberben két mérkőzést már lejátszott a tartalékok között és célul tűzte ki, hogy novemberben szeretne újra a csapat segítségére lenni, és bemutatkozni az élvonalban.

Két héttel a műtét után eltávolították a varratokat. Hál’istennek mostanra már nem érzek fájdalmat, azonban még a lemez még mindig bent van még az arcomban

– tette hozzá.

Most már százszázalékos állapotban van, novemberben játszani akar, emellett az őszi szezon végeztével szeretné, ha megműtenének, hogy a téli felkészülést teljes erőbedobással végezze fájdalmaktól mentesen.

A csapattársai ugyan piszkálják az edzéseken, ám ezekből nem csinált ügyet.

Ugratnak, Zorrónak neveznek, de nincs ezzel semmi probléma

– mondta

Olvasói sztorik