Czeglédi Zsolt / MTI
Magyar foci sport

Pintért kirakhatja a Mezőkövesd a válogatott szünet alatt

Nyolc forduló alatt nyolc pontot szerzett a Mezőkövesd az NB I-ben, és ezzel csak két csapatot, a Gyirmótot és az Újpestet előzi meg.

Mivel az élvonalbeli csapatok a vb-selejtezők miatt csak október 15.-17. lépnek pályára, így most a kluboknál van egy kis idő rendezni a sorokat. A Csakfoci pedig úgy értesült, hogy Kövesden változtatni fognak, ami azt jelenti, hogy a válogatott meccsek miatti szünet után már nem Pintér Attila ül majd a kispadon.

Pedig a Mezőkövesd két győzelemmel kezdett, azóta viszont hat kör alatt csak két döntetlenre futotta. Az MTK elleni vereség után Pintér ki is fakadt, akkor azt mondta, ha nem küldik el, akkor decemberben néhány játékosnak mennie kell majd.

Kapcsolódó
Pintér Attila: Ha nem azt csinálja, amit kell, el kell menni sakkozni, mert csapatjátékban nincs helye
A Mezőkövesd vezetőedzője szerint több játékostól is megválnak majd decemberben.

Úgy tűnik, most mégis Pintérnek kell távoznia.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!