Illyés Tibor/MTI
Magyar foci sport

Újabb két játékos lett koronavírusos a Vidiben

A Mol Fehérvár FC hivatalos honlapján tudatta, hogy Ivan Petrjak és Stopira is pozitív koronavírustesztet produkált.

Kapcsolódó
Rossi a koronavírus miatt változtatott a keretén
Egy másik NB I-es játékos került be a kiesett Nego helyére.

Korábban Loic Nego lett koronavírusos, aki egy bajnokit és a magyar válogatott legutóbbi három találkozóját is kihagyta a fertőzés miatt. A Vidi játékosát azóta többször tesztelték, a legutóbbi két ellenőrzés alkalmával már negatív eredményt hoztak a tesztek.

Stopira a Zöld-foki szigetek válogatottjánál produkált pozitív tesztet, ezért nem lépett pályára a keddi, Nigéria elleni mérkőzésen.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!