KISBENEDEK Attila / AFP
Magyar foci sport

Ezzel a csapattal állunk fel Albánia ellen

18 órától Albániában lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott, amelynek szövetségi kapitánya, Marco Rossi kihirdette a kezdőcsapatot.

Az angolok elleni csapathoz képest több változás is történt: Kecskés, Schäfer, Bolla és Szalai Ádám kimaradt, a helyükre Lang, Nagy Ádám, Gazdag és Botka került be.

Az elbasani összecsapást a holland Danny Desmond vezet.

A magyar válogatott kezdőcsapata

Gulácsi Péter – Botka Endre, Lang Ádám, Willi Orbán, Szalai Attila, Fiola Attila – Nagy Ádám, Kleinheisler László, Gazdag Dániel – Szoboszlai Dominik, Sallai Roland

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!