Magyar foci

Marco Rossi visszakapta két játékosát is Albánia ellen

Szigetváry Zsolt/MTI
Szigetváry Zsolt/MTI

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya kiegyenlített mérkőzésre számít az albánok elleni vasárnapi idegenbeli világbajnoki selejtezőn.

„Arra számítok, hogy az albánok elleni mérkőzés képe totálisan különbözik majd az angolok elleni meccsétől. Csütörtökön a világ egyik legjobb csapatával játszottunk, és sajnos nem jól reagáltunk a kapott gólra. Láttam az albánok mérkőzését a lengyelek ellen, és azt kell mondanom, a 4-1-es eredmény egyáltalán nem volt igazságos. A mérkőzés nagy részében az albánok játszottak jobban, de nem volt szerencséjük, és valamivel pontatlanabbak voltak a lengyeleknél”

Az albánok játéka alapján roppant kemény meccs vár ránk vasárnap, arra számítok, hogy kiegyenlített lesz a játék, és mindkét csapat egyértelműen a győzelemre játszik majd.

– mondta Rossi.

A szövetségi kapitány elárulta, hogy Nagy Ádám újra játszhat, hiszen ő a sárga lapjai miatt kapott eltiltást, de Botka Endre is bevethető lesz a találkozón. A pozitív koronavírustesztet produkáló Szalai Ádám csapatkapitány kiesése viszont érzékeny veszteség Rossi számára is.

Kapcsolódó
Szalai Ádám koronavírusos, kihagyja az albánok elleni meccset
A csapatkapitányon kívül egy stábtag is aggódhat.

Az albánok kapitánya, Edoardo Reja is bízik benne, hogy együttese javítani fog, hiszen a csütörtöki játéknapon szerinte igazságtalan végeredmény született, amikor is csapata 4-1-re kikapott Lengyelországban. A vasárnapi vb-selejtezőt a holland Danny Desmond vezeti majd, a kezdő sípszó este hat órakor harsan föl.

Olvasói sztorik