Magyar foci

A kombinált belépők lesznek előnyben a magyarok következő két vb-selejtezőjére

FRANCK FIFE / POOL / AFP
FRANCK FIFE / POOL / AFP

Augusztus 19-én kezdődik a belépőjegyek árusítása a szeptemberi Magyarország-Anglia és a Magyarország-Andorra labdarúgó világbajnoki selejtezőmérkőzésekre.

Kapcsolódó
Sigér Dávid túl a pszichés sokkon és a műtéten
Sigér Dávid a Zalgiris Vilnius elleni BL-selejtezőt követően megsérült, nyolc hónapra kidőlt, számoltunk be korábban a szomorú esetről. Nos, a jó hír

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának szerdai híradása szerint a Puskás Arénában sorra kerülő két meccsre szóló kombinált belépők értékesítése augusztus 19-én 10 órakor kezdődik. A kombinált jegyeket bárki kedvezményes áron megvásárolhatja, nem szükséges hozzá a szurkolói klub tagjának lenni vagy szurkolói kártyával rendelkezni.

Abban az esetben, ha addig maradnak belépők, augusztus 23-tól a mérkőzésekre egyenként is elindul az értékesítés, és ekkor már elsőbbséget élveznek a klubtagok, akik 26-ig a szokásos húsz százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak.  Augusztus 26-tól válthatják meg jegyeiket azok, akik nem tagjai a szurkolói klubnak. Egy személy minden esetben legfeljebb négy jegyet vásárolhat.

A jegyeket kizárólag online, a meccsjegy.mlsz.hu felületen keresztül lehet megvásárolni, helyszíni és jegyirodai értékesítés sem lesz. A belépők névre szólnak, és a szurkolóknak be kell tartaniuk az akkor érvényes járványügyi előírásokat. A Puskás Arénába a jelenlegi szabályozás szerint érvényes védettségi igazolvánnyal lehet majd belépni. Az MLSZ folyamatosan figyelemmel kíséri a hazai és nemzetközi szabályozást, és annak rendelkezéseivel összhangban rendezi meg a találkozót.

Az Európa-bajnoki ezüstérmes angol válogatott szeptember 2-án, Andorra pedig szeptember 8-án lép pályára a Puskás Arénában.

A magyar együttes eddig három mérkőzést játszott a jövő évi, katari világbajnokság selejtezősorozatában: Lengyelország ellen 3-3-as döntetlent ért el házigazdaként, majd San Marinóban 3-0-ra, Andorrában pedig 4-1-re nyert.

Olvasói sztorik