Magyar foci

A szerb válogatott csatár Honvéd mezbe öltözött

www.honvedfc.hu
www.honvedfc.hu

A Honvéd hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a Nenad Lukicsot. A Topolya szerb válogatott támadójával egy hosszabbítási opcióval ellátott, két éves szerződést írt alá a klub.

„Lukic egy erős felépítésű, jó mentalitású játékos, aki nagyon hatékony a kapu előtt. Rengeteg gól mellett az előkészítésben is jelentős szerepet tud vállalni. Régebb óta figyeltük már a teljesítményét és azt gondolom az elmúlt két évben mutatott játéka és statisztikái alapján sokat várhatunk tőle. Örülünk, hogy sikerült megszereznünk, mivel több csapat is érdeklődött iránta” – mondta Kun Gábor, a Budapest Honvéd ügyvezetője.

A transfermarkt.de adatai alapján 1.5 millió eurót érő futballista a Partizan Beográdban nevelkedett, majd a bolgár Lokomotiv Plovdivban, míg később több szerb csapatot megjárva legutóbb a vajdasági Topolyánál futballozott. Itt 68 bajnokin 34 gólt szerzett és 21 gólpasszt osztott ki. Az elmúlt idényben 18 gólt jegyzett a bajnokságban, amelynek köszönhetően  a szerb felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott.

Olvasói sztorik