Magyar foci

A Villarreal tartalékcsapata ellen játszott utoljára Djordje Kamber

Koszticsák Szilárd/MTI
Koszticsák Szilárd/MTI

A Budapest Honvéd labdarúgócsapata az új Bozsik Aréna szombati avatómérkőzésén gól nélküli döntetlent játszott a Villarreal tartalékcsapatával.

Mégis hamar üdvrivalgás tört föl a lelátóról, ugyanis a tizedik percben Djordje Kambert lecserélte Horváth Ferenc, így a hátvéd számára végérvényesen befejeződött a labdarúgói pályafutása. A lelátó vastapssal búcsúztatta a futballistát.

A kispestiek az első félidőben mezőnyfölényben játszottak, különösen Nagy Dominik és Bőle Lukács volt aktív, de kevés nagy helyzetet dolgozott ki a Honvéd. Szünetben nyolcat cseréltek a spanyolok, így is hamar előnybe kerülhettek volna a magyarok, ha Nono órisái ziccerben nem kapu fölé lő egy ellenféltől megszerzett labdát. A Honvéd a 70. perc után változtatott az összeállításon, de nem találta a játék ritmusát, végül nem is esett gól a találkozón.

A Budapest Honvéd a 2021/22-es szezontól újra Kispesten vívja hazai találkozóit, rögtön az első fordulóban esélyt kap arra, hogy megszerezze első góólját az új arénában: jövő szombaton a Debreceni VSC ellen kezdenek a kispestiek.

Olvasói sztorik