dvsc.hu
Magyar foci sport

Eltiltást ért a balhé Dzsudzsák Balázsék meccsén

Nem múlt el következmények nélkül a balhé, ami a Debrecen-Vasas felkészülési mérkőzésen alakult ki. Ezen a találkozón Káprály Mihály játékvezető Ugrai Rolandot és Szilágyi Zoltánt is kiállította a kakaskodásban, amelyen Dzsudzsák Balázs torkát is megragadták a feldúlt angyalföldiek.

Kapcsolódó
Dzsudzsákot torkon ragadták, amikor csapattársa védelmére kelt
A Debrecen és a Vasas az előző idényben az NB II-ben vívott ádáz harcot, most edzőmeccsen találkoztak.

Nem hunyt szemet a történtek felett a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága, amely keddi ülésén a két kiállított focistát egy-egy férfi felnőtt nagypályás barátságos, felkészülési mérkőzésről elitltotta.

Rajtuk kívül egyébként az MTK játékosa, Ferreira Tiago Emanuel is eltiltást kapott, mert két barátságos meccsen is sárgát kapott.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!