Kovács Tamás / MTI
Magyar foci sport

Szalai Attila csapata még egy magyar válogatott játékosra lecsapna

A Fenerbahce nagyban keresi Gökhan Gönül utódját, aki majd elfoglalja a helyét a védelem jobb oldalán. A török Takvim azt írja, hogy az egyik kiszemelt a magyar válogatottal az Európa-bajnokságon is szerepelt, igaz, a tornán végül nem játszó Bolla Bendegúz az egyik kiszemelt.

Kapcsolódó
A Barcelonánál nevelkedett a Debrecen új igazolása
Játszott Szerbiában, Japánban és Romániában is.

A lap megjegyzi, hogy a Fener magyar játékosa, Szalai Attila annyira meggyőző teljesítményt nyújtott az első fél szezonjában, hogy felkeltette az érdeklődést a magyar focisták iránt. Így jött képbe Bolla, aki alapembere volt a Fehérvárnak, bemutatkozott a felnőtt válogatottban, az U21-es, magyar-szlovén közös rendezésű Európa-bajnokságon a csoportutolsóként zárt magyar csapat egyik legjobbja volt.

A 21 éves Bolla értékét 600 ezer euróra tartja a Transfermarkt. A Fener Szalai Attilát a télen 2 millió euró körüli összegért szerződtette, jelenleg 25 millió ajánlatot nem is akar meghallgatni a klub vele kapcsolatban.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!