skslovan.com
Magyar foci sport

Súlyos sérülés miatt hagyja ki a BL-selejtezőt Holman Dávid

Hónapokra kidőlt Holman Dávid, a Slovan Bratislava középpályása, szúrta ki a Csakfoci.

A szlovák sportnet.sk beszámolója szerint a magyar futballista elülső keresztszalag-szakadást szenvedett a csapat keddi edzésén. A sérülése miatt hónapokat fog kihagyni, a műtétjére pedig már szerdán sor kerül. Ez egyben azt is jelenti, hogy a Shamrock Rovers elleni Bajnokok Ligája-selejtezőről is lemarad.

Ez számunkra felér egy kisebb tragédiával, meg kell változtatnunk a taktikánkat is emiatt

– nyilatkozta a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Vladimír Weiss, a Slovan vezetődzője.

Holman Dávidnak jó idénye volt legutóbb a pozsonyi klubban, 24 bajnokin tíz gól és öt gólpassz volt a mérlege, tavasszal szerződést is hosszabbított a csapattal.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!