Magyar foci bajnokok ligája

Világsztárt is vehetne a Fradi, de inkább fiatalokban gondolkodik

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu.
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu.

A Bajnokok Ligájában mindenki az FTC csodájára járt, a Barcelona irigykedett, hogy a magyar bajnok több pénzt fordíthat az igazolásokra, mint a katalán óriás, mondta Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke.

Kapcsolódó
Dzsudzsák nem fért be Rossi bő Eb-keretébe
Meghívást kapott az újonc Schön Szabolcs és a gólkirályjelölt Hahn János is.

„Európai viszonylatban a Ferencváros csontutolsó volt a Bajnokok Ligájában. Nekünk 30 millió eurós költségvetésünk van, ez borzasztó nagy szám Magyarországon, de a második legkisebb költségvetése azt hiszem a Dinamo Kijevnek volt a BL-ben, ami 90 millió euró, tehát a háromszorosa a miénknek. De mégis idekerültünk és mindenki a csodájára járt, nekünk ebből a pénzből egy szinttel lejjebb, az Európa Ligában kellene lennünk. ű

Kérdezték, hogy lehet, hogy a Fradi ide került? Mondtam nekik, hogy ilyen klubot még nem láttak Európában, ami ennyit dolgozik

– idézte a Csakfoci.hu a Pesti TV Beugró Hobbista című műsorában nyilatkozó Kubatovot.

Az FTC első embere szerint a magyar válogatottban talán négy játékos van, aki segítséget jelentene, de mind a négy elérhetetlen fizetésben, vagy kivásárlási árban. A többiek nem jelentenek erősítést.

„Elérhető dolog lenne, hogy egy világsztár a Fradinál vezessen le, de nekem nem ez a célom. Inkább jöjjenek ide éhes fiatalok” – mondta.

A Szuperligával kapcsolatban úgy érzi, az olyan tönkrement klubok próbálkozása mindez, mint a Juventus vagy a Barcelona, amelyeknek több pénzre van szükségük, különben csődbe jutnak.

Szerinte a Fradi jól használta ki a koronavírus időszakát, a csapat akkor is edzett, amikor sokan nem, ez óriási előnyt jelentett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik