Magyar foci sport

Nem mindenhol nyitnak ki hazai futballstadionok

Ugyan szombattól már nem kell zárt kapuk mögött rendezni a hazai labdarúgó-mérkőzéseket, az NB II egyik élcsapata mégis úgy döntött, nem enged be nézőket a soron következő összecsapásra.

Kapcsolódó
Szombaton visszatérhetnek a szurkolók a lelátókra
A Fradi-Mezőkövesd mérkőzésre már árulják a jegyeket.

A Gyirmót FC Győr csapatára pedig ráférne a buzdítás, a 14 forduló óta tartó veretlenség ugyanis azt eredményezte, hogy már a harmadik helyen áll, hátránya csupán kettő pont a DVSC mögött. Azaz az utolsó három mérkőzésen akár a feljutást is kivívhatja.

A Gyirmót vasárnap az ETO FC Győrt fogadja, de a klub – a vendégcsapat vezetőivel egyeztetve – azt a döntést hozta, hogy a mérkőzést zárt kapuk mögött kell megrendezni.

Jelen helyzetben bizonytalan annak a kimenetele, hogy a jogszabályi háttér megvalósul, és nézőket lehetne beengedni a mérkőzésre. Véleményünk szerint az idő rövidsége miatt nem lehet felelősséggel felkészülni a találkozó nézők előtt történő megrendezésére.

Ennek megfelelően – különös tekintettel a Covid-helyzetre – nem látjuk lehetőségét annak, hogy biztonságosan, a jogszabályoknak megfelelően, a nézők egészségének megóvása mellett nézők részvételével megrendezhessük a mérkőzést” – olvasható a közleményben.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!