Szigetváry Zsolt / MTI
Magyar foci sport

A Budafok edzője kifakadt: Amikor a Fradi ellen játszunk, rendre büntetőt ítélnek ellenünk

Maradt az NB I utolsó helyén a Budafok, miután az újonc a második félidőben négy gólt is kapott az éllovas FTC-től.

Kapcsolódó
A Fradi kitömte a Budafokot, Sigér a forduló gólját szerezte
Egy büntető és egy kiállítás kellett, hogy a bajnok megtörje a kiesés ellen harcoló ellenfelet.

Pedig az első félidőben bátran játszott a Budafok, amely aztán a második felvonásban pár perc alatt lenullázta magát, előbb egy kezezés miatt megítélt büntetőből hátrányba került, majd a tizenegyes miatt sárga lapot kapó Huszti Andrást egy kakaskodás után kiállította a bíró, és az emberelőnyben játszó Fradi további három gólt szerzett.

„Amikor a Ferencváros ellen játszunk, rendre büntetőt ítélnek ellenünk. Újra megpróbálom majd értelmezni a szabályt és elmagyarázni a srácoknak, hogy hova tegyék a kezüket a tizenhatoson belül.

A mi esetünkben ilyenért sosem jár tizenegyes, az ellenfeleknek viszont mindig. Ráadásul a játékvezető sárga lappal is büntette a játékosomat egy ilyen helyzetben

– panaszkodott Csizmadia Csaba, a Budafok edzője a lefújás után.

A játékosként a Fradiban is megfordult edző azt is nehezményezte, hogy Huszti kiállítása előtt az egyik FTC-játékos a partvonalon kívül feküdt, mégis begurult a pályára.

„Bedobást végezhettünk el, ők pedig ebből csináltak egy olyan hisztit, kakaskodást, amely után mi kaptunk piros lapot. Ez nem tudom hova tenni. Innentől kezdve szakmailag nincs mit értékelni, nem adtuk fel, tettük a dolgunkat, de a Ferencváros előtt emberelőnyben nagyobb területek adódtak és a vendégek kihasználták a gólhelyzeteiket” – idézte az edzőt a Budafok honlapja.

A Budafok 3-0-ra, 2-1-re és 4-0-ra kapott ki a Fraditól a mostani idényben, és a zöld-fehérek kilenc góljából négy született tizenegyesből.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!