Magyar foci

„Láttam a tüdőmről készült röntgenfelvételeket, amik nem néztek ki jól” – koronavírus miatt kezelik kórházban Csank Jánost

Kovács Tamás / MTI
Kovács Tamás / MTI

Tüdőgyulladása miatt ment a kórházba kivizsgálásra csütörtökön Csank János, az NB III-ban szereplő Vác szakmai igazgatója, akivel aztán közölték, hogy bent tartják pár napra. A csakfoci.hu-nak elmondta, koronavírustesztet is elvégeztek rajta, az első még negatív volt, de a második pozitív eredményt hozott

„Annak ellenére, hogy beoltottak, mégis elkaptam a koronavírust. Kicsit rossz volt a közérzetem, gyengélkedtem, éreztem a beszédemen is, hogy gyengébb. A levegővétel során köhögtem, a tüdőm kicsit »affektált«. Kaptam infúziós kezeléseket. A legjobban az idegesített, hogy lázas sem voltam, mégis tüdőgyulladásom van.

Láttam a tüdőmről készült röntgenfelvételeket, amik nem néztek ki jól.

Öt kilót fogytam, mert nem esett jól a kaja, nem is ittam úgy vizet, ahogy régebben. Nincs mese, vissza kell szednem az elveszített kilókat” – nyilatkozta a csakfoci.hu-nak a 74 éves, a Váccal és a Ferencvárossal is NB I-es bajnoki címet nyert Csank, aki dicsérte a kórházi ellátást, és azt is elmondta, nyolc napig kell bent lennie, majd utána engedik haza, otthoni karanténba. A cikk megjegyezte, hogy Csank János állapota stabil.

A váci csapat több játékosa is koronavírusos, így elmarad a vasárnapra kiírt Vác-Hódmezővásárhely NB III-as bajnoki, írja a Nemzeti Sport.

Frissítünk!

Csank János az Indexnek is nyilatkozott, azt mondta, jól van, nem volt olyan komoly az egész.

„Nem tudom, hogy tényleg tüdőgyulladásom volt-e, inkább csak én mondtam, hogy az van. Március elsején megkaptam az első oltást, aztán egy héttel később elindult bennem valami, nem éreztem jól magam, éjjel talán lázam is volt, a tüdőmet megtámadhatta a koronavírus” – mondta a lapnak, ezt követően mondta neki a csapatorvos, hogy menjen kórházba.

Olvasói sztorik