Magyar foci

Hajdú B. István poénjától a Góóól!2 stábja dőlt a röhögéstől

Az M4Sport hétfő esti Góóól!2 című műsorában Molnár Mátyás műsorvezető a MOL Fehérvár április 1-től Szabics Imre vezetőedzővel, Juhász Rolanddal és Torghelle Sándorral felálló új szakmai stábját a férfi kézilabda-válogatott jelenlegi irányításához hasonlította, ahol Gulyás István a szövetségi kapitány, míg Chema Rodríguez felel a támadásért és Nagy László a védekezésért.

„Egy védekezés-specialista, egy támadóspecialista és valaki, aki igazgatja a szálakat. Fehérváron lehet ilyen leosztás is akár?” – kérdezte a műsorvezető az egyik állandó vendég, Hajdú B. István kommentátor felé fordulva. Eztán jött a válasz zsigerből:

Azt hittem, azt akarod mondani, hogy Juhász Roland a védőkkel, Szabics a támadókkal, Torghelle a játékvezetőkkel foglalkozik majd a pályán.

Másodpercekig röhögött az egész stúdió – a már említetteken kívül Somogyi Zsolt, a Nemzeti Sport futballszakírója, és Simek Péter állandó NB I-es szakértő is –, sőt, Molnár Mátyás, lehajtott fejjel hosszasan rázkódott, percekig alig bírt megszólalni.

Kapcsolódó
A rendőrségen éjszakázott a Barcelona korábbi elnöke
Josep María Bartomeu a klub harmadik olyan vezetője, akit letartóztattak.
Olvasói sztorik