Koszticsák Szilárd / MTI
Magyar foci sport

Törőcsik majdnem három hónap után elhagyhatta a kórházat

Mi is beszámoltunk róla, hogy az Újpest korábbi legendája, Törőcsik András koronavírusos lett, és november végén kórházba került, ahol korábbi emésztőrendszeri problémája miatt is kezelésre szorult.

A Nemzeti Sportot Törőcsik Éva arról tájékoztatta, hogy öccse csaknem három hónap után elhagyhatta a kórházat. A 65 éves Törőcsik vérképző és gyomorvédő gyógyszereket kapott, és bár nagyon lefogyott, de napi fél óra séta már engedélyezve van számára.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!