Magyar foci

A Vidi edzője a vereség után: Nem éreztem, hogy a szünet után gond lehet

molfehervarfc.hu
molfehervarfc.hu

Nem jött be az edzőváltás a Fehérvárnál: a vezetőség a héten menesztette Márton Gábort, így az utolsó helyen álló DVTK ellen Szalai Tamás irányította a csapatot, de a Vidi, mint a szezonban már többször is, előnyből kikapott.

Kapcsolódó
Hiába rúgták ki az edzőt, a Fehérvár otthon kapott ki a sereghajtótól
A csereként beállt Grozav mesterhármast szerzett.

„Jól kezdtük a mérkőzést, jött a gól is, amit elterveztünk, meg tudtuk valósítani az első félidőben. Amikor ellenfelünk változtatott, arra is reagáltunk, nem éreztem, hogy a szünet után gond lehet. A 60. percben nagyon gyorsan kaptunk két gólt, a Diósgyőr teljesen visszaállt, onnantól nehéz dolgunk volt. Sok hibával játszottunk, lassan járattuk a labdát, inkább csak rohantunk az eredmény után. Hozzáteszem, a diósgyőri egyenlítés előtt hatalmas ziccert hagytunk ki. Ha berúgjuk, 2-0, lezártuk volna a meccset. Ehelyett fordított a DVTK.

Sajnos ilyen periódusban vagyunk, akartak a srácok, de a helyzeteinket nem használtuk ki.

A meccsek fordulópontjaiból folyamatosan rosszul jövünk ki sajnos” – mondta Szalai Tamás, aki abban bízik, hogy ez a tendencia lassan megfordul.

Kapcsolódó
Ha a Vidi tényleg be akarja fogni a Fradit, ideje lenne tanulnia tőle
A MOL Fehérvár FC tíz szezon alatt tízszer cserélt edzőt, ám minél sikeresebb lett, annál türelmetlenebbé vált. Ideje lenne elköteleznie magát valaki mellett.

A fehérváriak borzalmasan kezdték 2021-et, mert bár az Újpestet még kiütötték, az azóta lejátszott hat bajnokin csak egyetlen pontot szereztek. A Vidi jelenleg a harmadik, az MTK pontszámban már utol is érte, a Kisvárda pedig meg is előzheti a fordulóban, miközben a Ferencváros mögött már 20 pont a hátrány. A Diósgyőr a győzelme ellenére még három ponttal el van maradva a már bennmaradást érő helyen álló Budafoktól, amely ráadásul egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

Olvasói sztorik