Jonathan Moscrop/Getty Images
Magyar foci sport

Törölték az ifi-BL-t, nem játszhat a Fradi és az ETO

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a koronavírus-járvány miatt törölte az Ifjúsági Liga aktuális idényét. Az UEFA honlapjának szerdai beszámolója szerint azért döntött így a szervezet, hogy ne tegyék ki fokozott fertőzésveszélynek a fiatal futballistákat. A tervek szerint a 2020/21-es idényben nem rendeztek volna csoportkört, hanem a 64 csapat egymeccses párharcot játszott volna a legjobb 32 közé jutásért.

Az U19-es sorozatban első alkalommal szerepelt volna két magyar csapat.

Az ETO FC Győr az albán FK Apolonia, a Ferencváros pedig az orosz Lokomotiv Moszkva otthonában lépett volna pályára márciusban a legjobb 32 közé kerülésért.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!