Magyar foci sport

A Honvéd új stadionját egy MTK-Ferencváros meccsel avatják fel

Az MTK szerdán bejelentette női labdarúgócsapatának honlapján, hogy az új Bozsik Arénában játszik a Ferencváros ellen március 13-án.

Többek között a Budapest Honvéd új stadionja ad otthont a magyar-szlovén rendezésű U21-es Európa-bajnokságnak, ezért van szükség előtte egy tesztmérkőzésre. Az MLSZ döntésének értelmében ez lesz az MTK-FTC női bajnoki találkozó, amely egyben az első mérkőzése lesz az új arénának.

Érdekesség, hogy az U21-es Eb miatt a második meccsen sem lesz Honvéd a pályán, erre leghamarabb április harmadikán kerülhet sor az Újpest elleni bajnokin.

Frissítünk!

A hírre reagálva a Budapest Honvéd vezetősége levelet írt a magyar szövetségnek (MLSZ) nyomatékosan kérve, hogy mivel a Bozsik Aréna a Honvéd hazai pályája lesz, ezért mindenképpen azt szeretné, hogy a klub valamely csapata szerepelhessen ott először.

 

„Ha a Honvéd bármelyik csapata nyitott arra, hogy ott játssza a tesztmérkőzést, akkor mi ezt örömmel fogadjuk, nyitottak vagyunk erre az elképzelésre, sőt, mi is azt szeretnénk, hogy kispesti csapat játssza az első meccset a Bozsik Arénában” – olvasható Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője válasza a kispesti együttes honlapján.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!