Magyar foci

A Honvéd új stadionját egy MTK-Ferencváros meccsel avatják fel

Az MTK szerdán bejelentette női labdarúgócsapatának honlapján, hogy az új Bozsik Arénában játszik a Ferencváros ellen március 13-án.

Többek között a Budapest Honvéd új stadionja ad otthont a magyar-szlovén rendezésű U21-es Európa-bajnokságnak, ezért van szükség előtte egy tesztmérkőzésre. Az MLSZ döntésének értelmében ez lesz az MTK-FTC női bajnoki találkozó, amely egyben az első mérkőzése lesz az új arénának.

Érdekesség, hogy az U21-es Eb miatt a második meccsen sem lesz Honvéd a pályán, erre leghamarabb április harmadikán kerülhet sor az Újpest elleni bajnokin.

Frissítünk!

A hírre reagálva a Budapest Honvéd vezetősége levelet írt a magyar szövetségnek (MLSZ) nyomatékosan kérve, hogy mivel a Bozsik Aréna a Honvéd hazai pályája lesz, ezért mindenképpen azt szeretné, hogy a klub valamely csapata szerepelhessen ott először.

 

„Ha a Honvéd bármelyik csapata nyitott arra, hogy ott játssza a tesztmérkőzést, akkor mi ezt örömmel fogadjuk, nyitottak vagyunk erre az elképzelésre, sőt, mi is azt szeretnénk, hogy kispesti csapat játssza az első meccset a Bozsik Arénában” – olvasható Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője válasza a kispesti együttes honlapján.

Olvasói sztorik