Magyar foci

Honvéd-edző: Nem tudom, hogy lesz-e folytatás

Czeglédi Zsolt/MTI
Czeglédi Zsolt/MTI

Miután a Honvéd december 6-án menesztette Bódog Tamást, az akkor a tabella utolsó helyén álló csapat kispadjára Pisont István ült le. A szombati, Budafok elleni vereséggel a kispestiek ismét kiesőhelyre sodródtak, és már Pisont sem biztos abban, hogy stabil a helye.

Kapcsolódó
90+2. perces góllal taszította kiesőhelyre a Budafok a Honvédot
Egy Kispesten nevelkedő játékos döntötte el a kiesési rangadót.

A kispestiek egy 92. percben kapott góllal szenvedtek 3-2-es vereséget, és a mérkőzés után az edző csalódottan értékelt.

„Tulajdonképpen az első gólt követően futottunk az eredmény után” – mondta.

A Csakfoci.hu idézte a szakembert, aki elmondta, játékosként és edzőként is mindig érzett magában annyi erőt, hogy átvészelje a nehéz helyzeteket.

„Ki tudnánk most is jönni belőle, de nem tudom, hogy lesz-e folytatás, Bízok a csapatban. Tudatosabbnak és koncentráltabbnak kellett volna lennünk. 2-1 után meg lehetett volna nyerni a meccset úgy, ha megrúgjuk a harmadik gólunkat. Ha ott véglegesítjük, akkor 3-1 és teljesen más a helyzet. Rosszul néz ki ez most, össze kell fogni és együtt meg kell csinálni.”

Pisont vezetésével az elmúlt bő két hónapban kilenc bajnokit vívott a Honvéd, a mérleg három győzelem, három döntetlen és három vereség. Emellett a csapat továbbjutott a III. Kerületi TUE ellen a Magyar Kupában.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik