Magyar foci

Rebrov nem olvas újságokat, lemaradt a kritikákról

Szigetváry Zsolt/MTI
Szigetváry Zsolt/MTI

Legutóbbi négy bajnokiján mindössze egy pontot szerzett a Fehérvár labdarúgócsapata, így nem csupán eltávolodott az első helyen álló Ferencvárostól, de már a második pozíciót is elveszítette a bajnokságban.

Kapcsolódó
Rangadót nyert, már 16 pont a Fradi előnye
A zöld-fehérek 2-0-ra győztek a Fehérvár ellen, közel a címvédés.

A vasárnapi, Fradi elleni 2-0-s vereséget követően Márton Gábor azt mondta, a korai gól után ugyan összeszedte magát a csapat, próbált nyomni, de az újabb találat, és a kiállítás után már a Ferencváros kezében volt a mérkőzés.

„A vereség ellenére a játék jobb volt, mint az elmúlt meccseken, de a hazaiak nyertek, gratulálunk. Tetemes az FTC előnye, a második helyért kell hajtanunk.

Minden csapat életében van gödör, sajnos most mi is gödörben vagyunk, de fel kell állnunk és mennünk kell tovább, sok időnk nincs siránkozni

– idézte a szakembert a klub hivatalos honlapja.

„Összességében azt kaptuk a Fehérvártól, amire számítottunk. Egy erős ellenfél ellen mindig jó játszani. A gyors gól természetesen sokat segített. Jól felkészültünk a Fehérvár ellen, ettől függetlenül örülök annak, hogy a játékosok értették azt a fajta játékot, amit a pályán szerettem volna látni” – nyilatkozta Szerhij Rebrov.

A Fradi.hu idézte, hogy a sajtótájékoztatón egy újságíró felvetette, hogy a tavaszi szezon elején többen is kritikával illették a csapatot.

Még jó, hogy nem olvasom az újságokat és lemaradtam ezekről a kritikákról.

Egy ilyen szoros és kemény rendszerben, amikor ennyi meccset kell játszani, nem is lehet minden meccset megnyerni, akkor sem, ha ez az elvárás néha. Az Újpest és a Fehérvár elleni győzelem magabiztosságot kell, hogy adjon a csapatnak” – reagált Rebrov.

Olvasói sztorik