Magyar foci

Szerb-magyar tinédzsert szerződtetett az AC Milan

Bejelentette hivatalos Facebook-oldalán a Győri ETO labdarúgócsapata, hogy az AC Milanhoz szerződött Kerkez Milos, az együttes 17 éves hátvédje.

💚⚽️SZENZÁCIÓ: ETO AKADÉMISTÁT SZERZŐDTETETT AZ AC MILAN – Maldini személyesen döntött Kerkezről🔴⚫️

Vasárnap este…

Közzétette: ETO FC Győr hivatalos oldala – 2021. február 1., hétfő

A szerb-magyar kettős állampolgárságú futballista a vajdasági Újverbászon kezdett focizni, később a Hajduk Kula csapatához került, majd 14 éves korában a a Rapid Wien játékosa lett. A győriek beszámolója szerint mivel nem volt könnyű eset, inkább otthagyta a Rapidot és a Fehér Miklós Akadémiához került.

Szó se róla, Milost nem volt egyszerű kezelni, ezért sokszorosan is köszönettel tartozom az ETO-nak, hogy annak idején befogadták a fiamat. A klubnál a pályán és a pályán kívül is mindenki segítette, támogatta, oktatta, nevelte, szerette nem csoda, hogy Milos otthonra talált és nagyon megkedvelte az ETO-t. Nagyon hálás vagyok a sok-sok támogatásért, amit a fiam kapott

– mondta Sebasztijan Kerkez az eto.hu-nak.

Kerkez Milos érkezését a Milan klublegendája, Paolo Maldini nézte ki magának, majd ő is jelentette be. További érdekesség, hogy a 17 éves focistát a Juventus is kinézte magának, ám Kerkez a milánói csapatot választott. Ha pedig csapatválasztás, az is kiderült, Kerkez a magyar válogatottban szeretne majd játszani.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik