Magyar foci bajnokok ligája

Akkorát ment ősszel a Fradi, hogy látványosan megugrott a csapat értéke

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

A Transfermarkt szerint a labdarúgó OTP Bank Ligában címvédő és listavezető Ferencváros értéke jelenleg 30,7 millió euró – adta hírül hétfőn a fradi.hu, amely kiemeli, hogy Szerhij Rebrov csapata ezzel tovább javította az általa tartott magyar rekordot.

Kapcsolódó
Megvan a Ferencváros negyedik téli érkezője is?
Középhátvéd szerződik a magyar bajnoki címvédőhöz.

Az FTC az ősz elején, a Bajnokok Ligája-selejtezők idején – amely során búcsúztatta a svéd bajnok Djurgardent, az 51-szeres skót győztes Celticet, a horvát sztárcsapat Dinamo Zagrebet és a norvég bajnok Moldét – valamivel több, mint 24 millió eurót ért. A BL-főtáblán aztán az utolsó fordulóig esélye volt arra, hogy tavasszal az Európa Ligában folytathassa, valamint percekre volt attól, hogy bravúros döntetlent érjen el Torinóban, a Cristiano Ronaldót is bevető Juventus ellen.

Ennek a remek teljesítménynek köszönhetően kevesebb mint fél év alatt férfi labdarúgócsapatunk piaci értéke több mint 6 millió euróval növekedett

– írja a fradi.hu.

Az elsőszámú kapus, Dibusz Dénes értéke jelenleg 2,2 millió euró. A legnagyobb mértékben az ukrán válogatott középpályás, Ihor Haratin értéke növekedett, ő októberben még 1,8 millió eurót ért, míg a legutóbbi frissítéskor már 2,5 millió euróra tartotta a piaci értékét a Transfermarkt. A keret legértékesebb játékosa norvég Tokmac Nguen, aki a portál szerint jelenleg 2,8 millió eurót ér.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik