Magyar foci

Újabb korábbi válogatott kerettag igazolt az NB II-be

Úgy látszik, az utóbbi évek legeredményesebb magyar csatárainak immár az NB II a terepe. Az NB I két gólkirálya, Feczesin Róbert és Radó András már a Vasasban kergeti a labdát és a védőket, most meg a Gyirmót FC honlapján közölte, hogy a téli átigazolási időszak első erősítéseként az MTK-tól megszerezte Lencse Lászlót.

A  klub a korábbi utánpótlás válogatottal, akit 2016-ban Bernd Storck behívott az Elefántcsontpart ellen készülő felnőtt válogatott keretbe is, két és fél éves szerződést kötött.

A 203 NB I-es mérkőzésen 68 gólt szerző támadó magyar klubjai mellett – Győri ETO, MTK, Kecskemét, Újpest FC, Videotom, Puskás Akadémia – légióskodott Izraelben a Hapoel Ironi Kiryat Shmona, Görögországban pedig az Asztérasz Trípolisz csapatában is.

Nagy örömmel igazoltam Gyirmótra, nem ismeretlenek közé jövök, hiszen nagyon sok itteni csapatárssal már futballoztam, és Tamási Zsolt szakmai igazgatóval is dolgoztam korábban együtt. Bár volt több lehetőségem is, a szimpatikus célok és közeg miatt választottam a klubot. Remélem góljaimmal tudom segíteni a csapatot a célok elérésében

– fogalmazott Lencse.

 

(Kiemelt kép: gyirmotfc.hu)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik